9-kertainen onnistuminen

Kesäkuun toinen viikonloppu oli vähän väsyttävä sekä fyysisesti että psyykkisesti, tosi tämä oli ihan itse aiheutettua. Ilmoitin kaikki kolme kooikkeriani rally-tokokisoihin sekä lauantaille että vielä sunnuntaille tuplakisaan.

Lauantaiaamuna kello viideltä keittäessäni kahvia puoliunessa mietin, että koiraharrastajan on pakko olla vähän mielenvikainen. Onneksi minulla oli Taru-Mari oman kooikkerinsa kanssa matkaseurana Kangasalaan ja takaisin. Ennen kisapaikkaa minua tietysti alkoi jännittää sen verran, että väsymys katosi, eikä kolme kuppia aamukahvia sekä autonmatkan aikana nautittu energiajuoma ainakaan vähentäneet sydämen jyskytystä.

Kangasalla tuomarina toimi Hannele Pirttimaa. Ratasuoritukset tehtiin vaihtelevassa säässä; Sirius starttasi auringonpaahteessa helteessä (+29), Aurinko ukkosen noustessa, ja Soraya pienessä tihkusateessa – joka muuttui myöhemmin rankkasateen kautta jäärakeiksi. Onneksi kesäsää ei meitä silti haitannut!
Sirius MES 94/100p, 2.sija & RTK4: ”Hieno rata, iloista yhteistyötä!”
Aurinko VOI 96/100p, 1.sija & RTK3: ”Upea rata! Tosi hieno peruutus.”
Soraya AVO 100/100p, 1.sija & RTK2: ”Aivan loistavaa!”

 

Mestariluokan palkintojenjaossa rupesin itkemään, kun Sirius saavutti RTK4:n suoraan kolmella startilla, melkein 12v ikäisenä. Tuomarikin onnitteli kahteen kertaan ja kehui hyväkuntoista pappakoiraa ♥ Tyttöjen  ei sentään itkua tullut, mutta hymyä riitti.

Koulutustunnusten myötä jouduin osallistumaan Auringon ja Sorayan kanssa seuraavaan luokkaan sunnuntaina oman seuran järjestämissä RT-kisoissa. Tuplakisojen tuomarina A-radalla oli Pia Heikkinen ja B-radalla Maria Riski.

A-rata:
Soraya VOI 93/100p & 3.sija: ”Täsmällinen ohjaus, iloinen kontakti, hyvät käännökset.”
Aurinko MES 83/100p: ”Ohjaaja hallitsee hienosti koiran iloisen energian.”
Sirius MES 94/100p & tuomarinpalkinto: ”Ryhdikäs ohjaus. Iloinen koira ja hyvä kontakti!”

B-rata:
Soraya VOI 95/100p & 2.sija: ”Taitava koirakko!”
Aurinko MES 91/100p: ”Hienoa!”
Sirius MES 97/100p: ”Sujuvaa työskentelyä!”

 

Tulokset kuultuani seisoin kyllä vähän aikaa suu auki. Mitä ihmettä?! Minä itse en ollut parhaimmillani kummallakaan radalla, vaan sorruin pariin turhaan uusintaan sekä selkeisiin ohjausvirheisiin. Mutta voi hyvää päivää noiden koirien kanssa. Samana viikonloppuna koulutustunnukset kaikille, tytöt tekevät heti 2x hyväksytyt tulokset korkeammista luokista, ja Sirius saa ekan kiinnityksen valionarvoon (97p)!! ♥

Joskus kannattaa luottaa muiden sanoihin sekä tsemppaukseen, ja pakottaa itsensä kokeilemaan rajojaan –  ainakin tällä kertaa se kannatti ♥

kooikkeritvoikukissa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s